SEO advies

Scoor beter met SEO.

Steengoede content is stap één. Maar je wilt ook dat je content gevonden wordt. Een solide SEO strategie is daarbij onmisbaar.

Hoe? Door een route uit te stippelen die bij jouw organisatie past. Van je website optimaliseren tot content marketing.

Zoals content creëren voor de zoekopdrachten waarop jij gevonden wil worden. Maar natuurlijk ook waar de klant zelf op zoekt. 

 

"De beste plek om een lijk te verstoppen? Pagina 2 van Google."

 

 

Hoe gaan we dit aanpakken?

Met ruim 200 factoren die je positie in Google beïnvloedt is er voldoende om mee rekening te houden op SEO gebied. Van al deze factoren heb ik mij gespecialiseerd in het content-gedeelte, denk dus aan pagina-optimalisatie, meta-beschrijven, etc.

Ik kan daarnaast een SEO scan van je website maken om alle pijnpunten bloot te leggen. Dit geeft een sterke basis om te bepalen wat de volgende stappen zijn en waar de meeste winst te behalen is.

De opties.

SEO scan + aanbeveling

SEO scan + aanbeveling

Ontvang een uitgebreid rapport van jouw SEO prestaties, inclusief aanbevelingen. Op basis daarvan bepalen we samen de strategie die daar bij past.

Website optimalisatie

Website optimalisatie

De APK voor je website. We analyseren, optimaliseren en evalueren alle must-haves. Van titel- en tekstoptimalisaties tot website hygiëne-checks.

Content marketing

Content marketing

Op zoek naar betere zichtbaarheid bij specifieke zoekopdrachten? Creëer gerichte content, zoals nieuwe SEO-webteksten of blog-artikelen. Eenmalig, wekelijks of maandelijks.

Ok. En dan?

Heldere communicatie, zonder verrassingen achteraf. 

We brengen je wensen duidelijk in kaart. Je ontvangt een heldere offerte, inclusief tijdsplanning. We bepalen samen de aanpak en gaan dan aan de slag. Tot de afronding. Dat is wel zo duidelijk. Voor ons allebei. 

 

Klinkt dat interessant? 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

 

 

Heb je een ander verzoek? Go ahead!

Stuur een vraag naar info@thewritingdutchman.nl of vul het contactformulier hieronder in.

Contact

Benieuwd wat The Writing Dutchman voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in of bekijk onze contactgegevens